RSS

Marthe ontdekt een gat in de markt…

11 Mei

Mijn Elna is super, maar zoals eerder te lezen niet zo ideaal om ’s avonds mee in de zetel te zitten. Breinaalden zijn dat wel… haakpennen ook… Toegegeven mijn relatie met de haakpen was niet meteen liefde op het eerste zicht…
Ik was vroeger nooit goed in haken (ja wij kregen dat nog op school…) en daar was 1 simpele reden voor: ik ben linkshandig, de juf niet… Haken werd op school dus aangeleerd met je rechterhand. Probleem: mijn rechterhand doet niet wat ik wil, mijn linkerhand daarentegen dat luistert perfect!
M.a.w. Op school haken lukte niet (ik haakte 2 steken terwijl mijn klasgenootjes een hele lap klaar hadden…) maar na het naaien en het breien en na het zien van zoveel leuke haak ideeën in mijn laatste nieuwe boekjes dacht ik ‘ik geef die haakpen een nieuwe kans’. Ja, het was even zweten om de steken om te draaien en neen, nergens online of in boekjes vind je een uitleg voor linkshandigen. Maar ik heb de smaak te pakken:

Conclusie van dit verhaal: binnenkort op mijn blog te vinden een stap voor stap foto reeks ‘haken voor linkshandigen’. (Duidelijk een gat in de markt :))

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op mei 11, 2012 in Uncategorized

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: